Weten jouw patiënten wat lymfe drainage is?

Een lymfedrainage behandeling is goed voor je gezondheid. En gezondheid is iets wat super belangrijk is voor iedereen. Maar hebben jouw patiënten al gehoord van lymfe drainage en weten zij wat drainage voor resultaat geeft?

Wat is lymfedrainage?

Ons lichaam bestaat ongeveer voor 80% uit vocht. Dit vocht wat in jouw lichaam, en dus ook van jouw patiënt zit, heeft als doel om de afvalstoffen uit het lichaam weg te krijgen. Lymfe drainage is dus beter voor de gezondheid van iedereen! Is je patiënt benieuwd naar de resultaten hiervan? Dan kan je zeggen dat ze na de behandeling een lichte tinteling kunnen voelen op de behandelde plekken van het lichaam. Ook zou het kunnen dat je patiënt na de behandeling vaker moet plassen. Dit is meer dan normaal dus dit is zeker niet om je zorgen over te maken. Maar raadt je patiënten zeker aan om voldoende water te drinken na de behandeling. Op deze manier kunnen de afvalstoffen sneller uit het lichaam worden gevoerd. Nog een groot voordeel van drainage resultaat is dat door drainage stress zal afgenomen worden. Je kanten zullen dus door drainage minder stress in het lichaam ervaren.

Welk lymfedrainage toestel is het beste?

Er zijn veel verschillen van een lymfedrainage toestel. Ze geven allemaal een andere drainage resultaat. Maar welk lymfedrainage toestel kan jij het beste gebruiken in jouw praktijk? Wij raden het EGO toestel aan! Dit toestel combineert de effecten van een traditionele manuele massage met de meest nieuwe en laatste technologieën. Hierdoor verkrijgt jouw klant extra veel voordelen als zij de behandeling in jouw praktijk laten uitvoeren. Enkele voordelen van een lymfe drainage met dit toestel zijn: een push-up effect, een volledig verstevigd lichaam, versteviging van de spieren, verbergt cellulitis en nog veel meer! 

Bestel jouw lymfedrainage toestel bij DEN Esthetics

Nu je enkele voordelen van het EGO toestel kent en je weet wat je klanten kunnen verwachten, moet je deze service toch kunnen aanbieden aan je klanten? Neem zeker eens een kijkje op onze website als je graag nog wat extra informatie wenst over dit toestel. Je kan er onder andere een video terug vinden waarop te zien is hoe drainage voor het lichaam wordt gebruikt. Daarnaast kan je er nog meer informatie terugvinden. Met het EGO toestel kan jij je patiënten gelukkig maken door hen een betere gezondheid te geven. Wil jij dit kunnen bieden aan je klanten? Dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. 


Wil je meer weten over één van onze producten? Neem een kijkje op de pagina van de EGO om meer te weten te komen over dit drainage apparaat. Bij DEN Esthetics geven we je graag alle nodige informatie. Neem een kijkje op onze website of stuur ons een mailtje op info@denesthetics.eu.