Den Esthetics

DEN Esthetics is een merk van DEN Medical.

DEN Medical begon in 2017 aan de ingeslagen weg toen de huidige CEO het bedrijf overnam van de toenmalige eigenaar. Sindsdien is DEN Medical volop in bloei. DEN Medical is verdeler van superieure RF-oplossingen als een alternatief voor meer invasieve medische specialiteiten en is actief in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

In 2019 voelden we dat de tijd rijp was om ons gamma en onze knowhow verder uit te breiden. 25 jaar ervaring met evidence-based geneeskunde hebben ons doen besluiten om deze kennis door te trekken naar andere esthetische vakgroepen. Zodoende ontstond DEN Esthetics.

DEN Esthetics is exclusieve verdeler van professionele apparatuur voor beauty- en wellness centra. Bij ons vind je onder andere het MoreMe™ huidanalysetoestel, infrarood afslankcabines en RF-oplossingen als een alternatief voor meer invasieve schoonheidsbehandelingen. Met onze expertise en quality of service streven we er bij DEN Esthetics vol overgave naar om iedereen in de beauty- en wellness sector de beste prijs en kwaliteit te leveren, en dat in de gehele Benelux.

Voor meer informatie over onze producten, neem een kijkje op onze productpagina of contacteer ons!

Contacteer onsVacatures

Onze merken