Wat is collageen?

Heeft je patiënt nood aan een betere structuur en elasticiteit van de nagels, haar, botten spieren of gewrichten? Dan speelt collageen hierin een belangrijke rol. Naast deze functies heeft collageen nog andere functies en voordelen. Wil jij weten welke zodat je dit kan uitleggen aan je klanten? Lees dan zeker dit artikel om meer informatie te verkrijgen over collageen de betekenis.

Wat doet collageen nu precies?

Collageen is een eiwit dat in ons lichaam zit en dat zorgt voor veel stevigheid in bijvoorbeeld onze botten, gewrichten, spieren, nagels maar ook haren. Ons lichaam maakt zelf collageen aan. Maar er is een nadeel, als we 25 jaar of ouder worden, maakt ons lichaam steeds minder goed zelf collageen aan. Het gevolg hiervan is dat we sneller rimpels en cellulitis aanmaken en dat onze spieren stijver worden. En dit is iets wat jouw klanten tegen willen gaan of zoveel mogelijk willen onderdrukken. Maar wat kan jij hier nu tegen doen? We leggen het even voor jou uit. 

Zit collageen in voeding?

We merken dat vele mensen zich afvragen of collageen in voeding zit. Het antwoord op deze vraag is ja. Door het drinken van bouillon van vis of botten, huiden van dieren of vissen, vlees, vis, noten of zaden, kan je extra collageen binnen krijgen. Maar hiervan moet je heel veel eten om een zichtbaar resultaat te verkrijgen. Er is een veel gemakkelijkere optie die jij kan aanraden aan je klanten die hiermee struggelen. DEN Esthetics heeft een radiofrequentie toestel in het assortiment waarmee jij als schoonheidsspecialiste of dermatoloog de huid van je klanten jonger kan maken. Dit toestel laat warmte vrijkomen waardoor cellen collageen aanmaken. Het resultaat? Je klanten zullen op langere termijn een steviger uitstraling krijgen waardoor rimpels zullen verminderen.

Hoe gebruik jij het radiofrequentie toestel voor een collageen behandeling in gezicht?

Radiofrequentie klinkt misschien gevaarlijk of heel ingewikkeld, maar dat is het eigenlijk niet. De gebruiksvriendelijkheid van het toestel is heel goed. De apparaten zijn uitgerust met de beste technologieën en gaan tot in de diepe weefsels van de huid, en dit zonder gezonde weefsels te beschadigen! Dit huidverjonging apparaat kan je gebruiken tegen acne, striemen en littekens. Het heeft dus veel voordelen. Heb jij interesse in dit toestel maar wil je nog wat extra informatie? Op onze website kan je meer informatie terugvinden. Mocht je nog vragen hebben, dan mag je ons zeker contacteren via e-mail: info@denesthetics.eu, via telefoon: +32 468 42 48 05, of via het contactformulier op onze website. 


Wil je meer weten over één van onze producten? Neem een kijkje op de pagina van onze radiofrequentietoestellen om meer te weten te komen over wat wij kunnen betekenen voor jouw cliënten. Bij DEN Esthetics geven we je graag alle nodige informatie. Neem een kijkje op onze website of stuur ons een mailtje op info@denesthetics.eu.