Striemen behandelen, hoe doe je dat? 

Striemen zijn iets waar veel vrouwen en mannen onzeker over zijn als zij dit hebben. Vaak proberen we onze striemen zoveel mogelijk weg te steken maar dit is eigenlijk nergens voor nodig. Super veel mensen hebben striemen. Jij als schoonheidsspecialiste of dermatoloog kan hier dus goed op inspelen door de juiste middelen te gebruiken. Wij leggen je uit hoe jij dit het beste kan aanpakken. Lees dus zeker dit artikel als je wilt weten hoe jij de onzekerheid van striae op billen of striemen op benen of andere plekken van het lichaam van je klanten kan verminderen.

Wat zijn striemen?

Hoe leg jij uit aan je klanten wat striemen precies zijn? Want weet jij precies wat de oorzaak is en kan jij dit ook met makkelijke woorden uitleggen aan je klanten? Om het jou gemakkelijker te maken, zullen we dit nog even kort voor je uitleggen, want striemen heeft ook veel synoniemen zoals striae. Beginnende striae kan je herkennen doordat de huid begint te jeuken. Dit komt doordat de huid heel snel gaat groeien en je huid dit niet kan bijhouden. Hierdoor ontstaat er dus een striem of meerdere striemen naar elkaar. Striemen, of striae, zijn dus eigenlijk onderhuidse littekens.

Striemen op borsten of benen

Striemen kunnen op veel delen van het lichaam voorkomen. Je kan ze krijgen in je gezicht, je buik, heupen, borsten billen en nog vele andere plekken waar je lichaam veel vet opslaat. 

Striemen na zwangerschap zijn voor vele vrouwen ook niet weg te denken. Het wordt gezien als iets vervelend en mensen met striemen willen hier graag weer snel vanaf. Maar wat doe jij hier tegen als klanten hiervoor naar jou komen?

Hoe kan jij striemen behandelen?

Wat veel mensen zich afvragen is: ‘Gaan striemen weg?’ Maar op deze vraag is er geen duidelijk antwoord. Bij sommige is het mogelijk om de striemen te vervagen zodat ze niet meer opvallen of minder opvallen, en dat is waar jij op in kan spelen! Met het radiofrequentie toestel van DEN Esthetics kan jij de huid van je patiënten verbeteren een vervelende huidaandoeningen zoals littekens, acne en striemen wegwerken. Wil jij striemen op borsten of striemen na zwangerschap van jouw klanten verminderen? Dan is het grote voordeel van dit radiofrequentie toestel dat het apparaat tot in de diepste weefsels gaat en natuurlijk de gezonde, niet te behandelen delen van de huid met rust laat. 


Wil je meer weten over één van onze producten? Met het huidanalyse apparaat analyseer je het gelaat en met onze radiofrequentietoestellen los je huidproblemen op. Bij DEN Esthetics geven we je graag alle nodige informatie. Neem een kijkje op onze website of stuur ons een mailtje op info@denesthetics.eu.