Stress, het doet wat met het lichaam

Wat doet stress met je lichaam?

Een van de vele vragen die weinig mensen kunnen beantwoorden is: “Wat doet stress met je lichaam?” Jij als schoonheidsspecialiste of dermatoloog, weet waarschijnlijk al wel dat huiduitslag in het gezicht door stress niet uitzonderlijk is. Stress heeft nog vele gevolgen. Zo zijn mensen met stress veel gevoeliger voor pijn. Als je bijvoorbeeld stress met hoofdpijn, buikpijn of rugklachten combineert, zullen de klachten van jouw patiënten erger worden. Ook kan stress onder andere psychische problemen opnieuw doen aanwakkeren, een posttraumatische stress stoornis heeft dus wel degelijk een behandeling nodig.

Patiënten met huiduitslag door stress, zo kan jij voor hen de perfecte oplossing bieden:

Stress kan veel problemen voor de huid veroorzaken. Huiduitslag in het gezicht door stress is een van de vele gevolgen hiervan. Ben jij als schoonheidsspecialist of dermatoloog nog op zoek naar de perfecte oplossing om deze klachten van jouw patiënten te behandelen? Lees in dit artikel hoe DEN Esthetics voor jou de perfecte oplossing kan bieden.

Hoe kan je deze gevolgen van stress zoals huiduitslag behandelen?

We hebben goed nieuws voor jou. DEN Esthetics heeft een apparaat in het assortiment die stress en spanning bij jouw patiënten kan afnemen. Het gaat om onze GMP infraroodcabine die stress van de patiënt zal verminderen. Hierdoor gaat onder andere de huiduitslag in het gezicht door stress afnemen. 

Zijn er naast huiduitslag door stress nog andere zaken die je kan behandelen met dit apparaat?

De GMP cabine kan je gebruiken voor meer dan enkel stress van je patiënten te behandelen. De GMP infraroodcabine werkt ook perfect om af te slanken. Het gaat dan ook verder dan een klassieke sauna of een infraroodsauna. Het infrarood apparaat gaat dieper in op de zweetklieren, waardoor je patiënten gerichter zweet verliezen en dus afvallen. Daarnaast wordt het lichaam ontgift doordat de stralen veel dieper inwerken op de zweetklieren dan een gewone, klassieke sauna. 

Is de GMP infraroodcabine een aangenaam apparaat om je huiduitslag door stress te verminderen?

Wij bieden 2 GMP machines aan. Voor beide machines is comfort natuurlijk belangrijk. De krachtigste machine uit ons gamma heeft zelfs een verwarmde massagematras. Daarnaast is er ook een opening voor het gezicht en kunnen je patiënten tijdens de behandelingen zelfs genieten van Netflix, Youtube of tv door de tablet die bij de cabine zit.
Huiduitslag in het gezicht en andere gevolgen van stress zijn dus makkelijk behandelbaar door de GMP infraroodcabine, of met andere woorden ons GMP afslankapparaat.


Wil je meer weten over onze GMP infraroodcabine als afslankapparaat of als behandeling van acne? Bij DEN Esthetics geven we je graag alle nodige informatie. Neem een kijkje op onze website of stuur ons een mailtje op info@denesthetics.eu.