Help patiënten afslanken 

De zomer komt weer dichterbij,dat betekent dat meer en meer mensen terug dromen van een summer body. Ook jouw patiënten zullen dankzij de warmere maanden gemotiveerd zijn om zich weer fitter en zelfverzekerder te voelen. 

Het mag niet enkel een esthetische reden hebben, maar moet zeker ook de algehele gezondheid en welzijn verbeteren. Dit kan perfect met de afslankcabine GMP omdat het ook infraroodstralen vrijgeeft die uw patiënten doet ontspannen. 

Afslanken met een machine

Een patiënt kan natuurlijk afslanken door het aannemen van een gezondere levensstijl, maar een afslankmachine kan hierbij een handig hulpmiddel zijn. DEN Esthetics heeft het ideale apparaat, namelijk de multifunctionele afslankcabine genaamd de GMP.

De GMP is een infraroodcabine die infraroodstralen vrijmaakt, waardoor patiënten zich kunnen ontspannen en zo de stress vermindert. Daarnaast zorgen de infraroodstralen van de GMP 4.14 voor een diepere werking op de zweetklieren, waardoor het zweetverlies meer gericht is. Door de warmte zal het lichaam meer beginnen zweten en zullen de organen sneller moeten werken, zoals bijvoorbeeld het hart. Dit zorgt ervoor dat je extra energie verbruikt. Dit is belangrijk omdat ons lichaam voor 70% uit water bestaat en door het zweten zal het lichaam meer energie verbruiken.

Door een sessie met de GMP 4.14 zal jouw patiënt tot 800 kcal verbranden. DEN Esthetics raad aan dat patiënten maximaal 3 maal per week in de afslankcabine mogen.

Zo helpt de GMP jouw patiënten in een mum van tijd aan een summer body!

Voordelen van een infrarood cabine

Dankzij de infrarood stralen van de GMP slanken jouw patiënten makkelijk af door de warmte. De warmte die de GMP uitstraalt is 100% natuurlijk en dus niet-agressief. Ook zijn er nog andere voordelen van zo een afslank machine. Ook zullen jouw patiënten zich volledig kunnen ontspannen in zo een afslank apparaat. Waarom? Het verbetert namelijk ook de bloedcirculatie die de spieren en gewrichten doet helpen ontspannen. Zo helpt het ook de spier-en gewrichtspijn te verlichten en zal de stijfheid dalen dankzij de infrarood stralen.

Er is zelfs een GMP model dat de ruimte heeft voor internet aansluiting. Zo kunnen klanten ondertussen een film of serie zien. Optimaal ontspannen dus gegarandeerd.

GMP infrarood cabine kopen

Ben je een schoonheidsspecialist of dermatoloog en wil jij jouw patiënten hun afvalproces een extra boost geven? Dan is de GMP infrarood cabine de perfecte aanvulling.

Wij, DEN Esthetics, willen je graag het nodige advies geven. Contacteer ons via info@denesthetics.eu of telefonisch via +32 468 42 48 05. Wij plannen, indien gewenst, een afspraak in zodat we samen jouw noden kunnen bespreken en je onze producten kan uitproberen.