Help jij jouw patiënten aan een strak lichaam?

Droomt jouw patiënt van een strak lichaam? Één waarin die zich goed in voelt? Dan ben je bij DEN Esthetics aan het juiste adres. De SupraSculpt is een apparaat dat zorgt voor een versteviging van het lichaam dankzij elektronische spierstimulatie. Zo help jij jouw patiënten om zich beter in hun vel te doen voelen met behulp van elektronische spierstimulatie.

Afslanken met elektronische spierstimulatie

De elektronische spierstimulatie is een geavanceerde manier die jouw patiënten helpt bij het afslanken en vormgeven van hun lichaam op een efficiënte en veilige manier. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van de elektronische spierstimulatie. Maar hoe helpt deze elektronische spierstimulatie nu jouw patiënten?

Door de stimulatie van de spieren gaan de spieren samentrekken. Door deze intense contracties gaan ze gestimuleerd worden net zoals bij gewone workouts, alleen is dit intenser zonder dat het invasief is voor de patiënt. Zo zullen jouw patiënten op deze manier spierkracht opbouwen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de patiënt in kwestie ook een gezonde levensstijl opbouwt. De SupraSculpt dient als hulpmiddel gebruikt te worden. 

Wat dit apparaat nog onderscheidt, is het vermogen om tegelijkertijd zowel oppervlakkige als diepe vetlagen aan te pakken. Hierdoor kunnen probleemgebieden zoals buik, dijen, billen en armen effectief worden behandeld.

De voordelen van elektronische spierstimulatie

Elektronische spierstimulatie biedt verschillende voordelen voor jouw patiënten. Het helpt bij het versterken en vergroten van spieren, zelfs zonder traditionele oefeningen. Wat leidt tot spiergroei en het vergroten van de spiermassa. 

Een ander voordeel is dat elektronische spierstimulatie ook tijdbesparend is, omdat het de spieren effectief kan stimuleren zonder intensieve oefeningen uit te voeren. Dit kan voordelig zijn voor mensen met drukke schema’s.

Hoewel het diverse voordelen biedt, is het belangrijk om te beseffen dat de effectiviteit kan variëren afhankelijk van factoren zoals de specifieke toepassing, frequentie en duur van de stimulatie, en individuele kenmerken en doelen. Het is raadzaam om dit te bespreken met je patiënt om te kunnen bepalen of het geschikt is voor hen.

SupraSculpt kopen

Ben je een schoonheidsspecialist of dermatoloog en wil jij jouw patiënten helpen aan een strakker lichaam? Koop dan een SupraSculpt.

Heb je nog vragen? Dan willen wij jou graag verder helpen. Contacteer ons via info@denesthetics.eu of telefonisch via +32 468 42 48 05. Wij plannen, indien gewenst, een afspraak in zodat we samen jouw noden kunnen bespreken en je onze producten kan uitproberen.