De combinatie van de GMP afslank machine en de zwarte toermalijn steen

Iedereen kent het wel: de struggle om te vermageren. Vaak heb je al vanalles geprobeerd, van sporten en bewegen tot speciale diëten. Maar de  beste detox die ervoor zorgt dat je op een snelle manier afvalt, zonder al te veel moeite, is nog steeds een infraroodcabine. Vooral onze GMP machine is ultra effectief en werkt aan de hand van lange infraroodstralen, die diep inwerken op onze zweetklieren. Door de nagebootste warmte worden onze vitale functies geactiveerd en wordt ons metabolisme dus gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat je lichaam op natuurlijke wijze energie verbruikt waardoor je in een tel van tijd afvalt. Het resultaat is na de eerste keer al te zien en blijft ook op lange termijn zichtbaar. Maar wat is nu hét geheim van ons GMP apparaat? De GMP onderscheidt zich van andere infraroodcabines doordat het ontworpen is met behulp van het gesteente toermalijn.

Wat zijn de voordelen van zwarte toermalijn? 

Doordat de binnenkant van de GMP gemaakt is aan de hand van de zwarte toermalijn, heeft het afslank machine extra voordelen tegenover andere afslankapparaten. De steen zorgt ervoor dat de werking van de GMP nog meer geoptimaliseerd wordt: zo dringt de lichaamswarmte nog meer door de huid. En dat zorgt op zijn beurt weer voor een versterking van het afslankproces. 

Zwarte toermalijn: de steen die beschermt tegen negatieve energie

De basis van zwarte toermalijn is dat het aardend, beschermend en reinigend werkt. Het is een gesteente vol energie en verbondenheid. Liefhebbers van edelstenen en mineralen zullen deze steen dan ook vast wel al kennen. Om te beginnen zet zwarte toermalijn negatieve energie om in positieve energie. De infraroodstralen die er dan nog eens bijkomen in de GMP cabine, versterken dit effect. Stress, spanning, zenuwen en angst wordt losgelaten en het lichaam neemt warmte, vitaliteit en energie op in de plaats. Naast de therapeutische werking, is de steen ook fysiek erg effectief. Het heeft namelijk een positieve werking op ons immuunsysteem. Het helpt pijn en spanning in de rug, de spieren en het zenuwstelsel te verminderen en beschermt tegen slechte stoffen en vervuiling. Een echte detox dus! 

Daarom kies je best voor een GMP afslank machine

Extra warmte is dus het belangrijkste voordeel van zwarte toermalijn. Maar hoe werkt dit nu juist? De volgende stappen leggen de werking van de GMP eenvoudig uit:

  1. Zwarte toermalijn zorgt voor extra warmte samen met de lange infraroodstralen
  2. De warmte activeert de vitale organen, zoals het hart en onze bloedsomloop
  3. Het lichaam begint te transpireren en het metabolisme wordt geprikkeld
  4. Het resultaat: vermageren en ontspannen!

Wil je meer weten over ons GMP afslanktoestel? Twijfel dan niet om contact op te nemen, wij geven je graag meer informatie.  


Wil je meer weten over afslanktoestellen, zoals bijvoorbeeld de GMP? Bij DEN Esthetics geven we je graag alle nodige informatie. Neem een kijkje op onze website of stuur ons een mailtje op info@denesthetics.eu.