Acne behandeling: wat jij als beauty-specialist zeker moet weten!

Jij als beauty-specialist ziet natuurlijk veel verschillende huidsoorten. DEN Esthetics biedt producten aan van de hoogste kwaliteit zodat jij de beste service aan jouw klanten kan geven. Zo kan jij bijvoorbeeld de beste acne behandeling doen met een radiofrequentie toestel. Wij leggen je in dit artikel uit wat jij hierover zeker moet weten.

Cystische acne, hormonale acne,… Wat is nu het beste middel tegen acne? 

Veel mensen willen zo snel mogelijk van hun acne af. Bijna de helft van de tieners heeft hier last van. Maar wat is nu de beste acne behandeling? Het radiofrequentie toestel van DEN Esthetics kan jou als beauty-specialist een handje helpen. Dit apparaat heeft een van de beste technologieën en gaat tot in het diepste weefsel van de huid. Hierdoor raakt het toestel geen gezonde huid aan of andere niet te behandelen delen van de huid. De ideale behandeling dus om klachten rondom hormonale acne, cystische acne of andere vormen van acne aan te pakken. Het toestel is een van de sterkste methodes om huidaandoeningen zoals acne te behandelen. Een ideale uitkomst voor jou om je patiënten met acne klachten te behandelen.

Welke soorten acne kan jij behandelen met het radiofrequentie toestel?

Als huid kenner zal jij vast en zeker al veel weten van de verschillende soorten acne. Cystische acne is bijvoorbeeld heel moeilijk te behandelen. De patiënt heeft meer kans op littekens en de wondjes kunnen zeer pijnlijk zijn. Daarnaast is hormonale acne ook een van de meest voorkomende soorten van acne. Het goede nieuws is dat jij met het radiofrequentie toestel van DEN Esthetics, een egaal en langdurig zichtbaar resultaat kunt bieden aan je klanten. Op deze manier kan jij de beste kwaliteit bieden voor een acne behandeling op maat van je klant.

Hoe kan jij gebruik maken van het radiofrequentie toestel van DEN Esthetics?

Dit huidverjoningsapparaat kan je gebruiken voor een acne behandeling, striemen weg te werken en bijvoorbeeld littekens te verminderen. Heb je interesse in dit toestel zodat jij de acne van je klanten in hun gezicht, rug of op andere lichaamsdelen kan behandelen? Op onze website kan je meer informatie terugvinden over het radiofrequentie toestel. Heb je nog vragen over het toestel of over andere zaken waar wij jou mee kunnen helpen? Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen via het e-mailadres: info@denesthetics.eu, via telefoon: +32 468 42 48 05, of via het contactformulier op onze website.


Wil je meer weten over radiofrequentietoestellen? Bij DEN Esthetics geven we je graag alle nodige informatie. Neem een kijkje op onze website of stuur ons een mailtje op info@denesthetics.eu.