Zo kan jij je klanten helpen om hun littekenweefsel te verminderen

Jij als beauty-specialist ziet waarschijnlijk veel verschillende soorten littekens. Klanten zoeken naar een wondermiddel tegen littekens, maar hoe kan jij hen het beste helpen? DEN Esthetics biedt een apparaat aan om de huid van je klanten perfect te kunnen behandelen. Lees dit artikel als jij meer wilt weten over hoe jij de verschillende soorten littekens kan wegwerken met het radiofrequentie toestel van DEN Esthetics.

Hoe kan je een littekenweefsel verminderen met het radiofrequentie toestel?

Het toestel werkt met de beste technologieën en het gaat tot in de diepste weefsels. Het werkt dus perfect als een littekenvervager, zonder gezonde en niet te behandelen delen van de huid aan te raken. Om huidaandoeningen zoals littekens te behandelen, is radiofrequentie de meest sterke methode. Natuurlijk vinden wij jouw veiligheid en die van jouw klanten zeer belangrijk tijdens de behandeling. Daarom heeft het apparaat een hoogwaardige technologie die het weefsel veilig, effectief en op een comfortabele methode behandelt.

Welke soorten littekens kan jij met het toestel behandelen?

Een littekenweefsel is niet altijd hetzelfde. Er zijn verschillende soorten littekens en jij kan deze perfect behandelen met ons toestel. Zo heb je bijvoorbeeld een hypertrofisch litteken, dit is een litteken wat rood is, verdikt kan zijn en soms zelfs jeukt. Daarnaast willen veel mensen hun acne littekens laten behandelen of hebben ze een littekenweefsel na een operatie waar ze vanaf willen. Het radiofrequentie toestel is een wondermiddel tegen deze littekens, maar ook tegen alle andere soorten littekens. Daarnaast werkt het toestel ook voor andere huidaandoeningen waar klanten mee zitten en bij jou voor terecht kunnen, als je dit toestel hebt. Voorbeelden zijn acne, striemen en over het algemeen de huid te verbeteren. 

Ben jij klaar om dit toestel te gebruiken om de littekenweefsels van je klanten weg te werken?

Heb jij interesse om dit toestel te gebruiken als littekenvervager of om de andere huidaandoeningen van je klanten te verhelpen? Als meer informatie wilt over het radiofrequentie toestel, kan je terecht op onze website. Heb je daarnaast nog vragen of opmerkingen over het toestel? Aarzel  zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder. Stuur ons een mailtje naar ons e-mailadres: info@denesthetics.eu, bel ons op het nummer: +32 468 42 48 05 of vul het contactformulier in op onze website. 


Wil je meer weten over onze verschillende radiofrequentie toestellen en hun bijhorende behandelingskoppen? Bij DEN Esthetics geven we je graag alle nodige informatie. Neem een kijkje op onze website of stuur ons een mailtje op info@denesthetics.eu.