Wat zijn de voordelen van een spierstimulator:

Wat weet jij over een spierstimulator en heb jij al een spierstimulatie behandeling in jouw assortiment? Een spierstimulator is een apparaat waarmee jij het lichaam van je patiënt kan verstevigen. Het is dus ideaal voor in een schoonheidssalon, sportschool of voor kinesisten. 

Hoe werkt een spierstimulator?

Tijdens een spierstimulatie behandeling geeft de stimulator een signaal af in de vorm van een elektrisch puls. Het signaal wordt geleid via het zenuwstelsel naar de spier. De SupraSculpt, de spierstimulator in ons assortiment, is inspanningsloos en niet-invasief. Het toestel stimuleert de grootste spieren van het lichaam en verfijnt ook het silhouet. Tijdens een spierstimulatie behandeling ervaart de patiënt geen pijn of trauma. Het lichaam kan dus efficiënt verstevigen zonder enige andere bijwerkingen. Daarnaast verstevigt de huid van het lichaam op een veilige manier door de technologie van de SupraSculpt.
En nog een leuk weetje: Als je een klassieke oefening doet, doet het lichaam beroep op 40% van de spieren, terwijl met het toestel ze 100% werken.

Is de behandeling met de spierstimulator comfortabel?

Bij de toestellen van DEN Esthetics kun je ervanuit gaan dat deze altijd comfortabel zijn voor de patiënten. We vinden comfort van jou en de patiënt namelijk erg belangrijk. Daarnaast heeft de SupraSculpt een modern design en is het toestel zeer effectief. Naast het verstevigen van de spieren, verstevigt het toestel ook de huid van het lichaam. Ideaal toch?

Welke voordelen heeft de spierstimulator nog?

Naast het feit dat de SupraSculpt zeer effectief en comfortabel is, zijn er nog enkele voordelen. Het is een hands-free apparaat, wat wilt zeggen dat je tijdens de behandeling je handen niet nodig hebt. Ook is het apparaat op wielen, ideaal om het toestel tussen cabines te verplaatsen. Wat ook zeker een pluspunt is van het apparaat, is dat je er twee klanten tegelijk mee kan helpen. De duurtijd van van een sessie is 30 minuten. Daarnaast zijn er nog tal van voordelen aan dit apparaat. 

Ben jij geïnteresseerd in de spierstimulator?

Wil jij je klanten graag een spierstimulatie behandeling aanbieden? Op onze website kan je meer informatie terugvinden over de SupraSculpt. Heb je nog vragen over het toestel of zijn er andere zaken waarmee we jou kunnen helpen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via e-mail: info@denesthetics.eu, via ons telefoonnummer: +32 468 42 48 05, of via het contactformulier op onze website. 


Wil je meer weten over één van onze producten? Neem een kijkje op de pagina van de Suprasculpt om meer te weten te komen over dit spierstimulerende apparaat. Bij DEN Esthetics geven we je graag alle nodige informatie. Neem een kijkje op onze website of stuur ons een mailtje op info@denesthetics.eu.