De Suprasculpt, nieuwe technologieën voor spierstimulatie en silhouetverfijning

Als schoonheidsspecialiste krijg je vaak de vraag naar bodyshape, maar dan liefst zonder pijn of trauma. En dat is nu net waar de Suprasculpt op focust. Het actief neuromusculair veld ‘WMS 2.0’ werkt niet ioniserend, invasief of stralend. Het apparaat werkt door middel van golven die 7 cm onder de huid doordringen. Ze zorgen voor spiercontracties die je door normale bewegingen of activiteiten nooit kunt bekomen. Dankzij dit toestel worden de spieren voor 100% gebruikt, daar waar je bij gewone bewegingen slechts 40% van de spieren aanspreekt. Het gebruik van het toestel heeft hetzelfde effect als een zeer intense sportoefening. Het onttrekt energie en diepliggend vet aan het lichaam.

Behandelingen op maat van de klant

De Suprasculpt is zeer makkelijk in gebruik. De applicator kan aangepast worden naargelang wat de klant precies wil ondergaan. Je werkt perfect op maat van de persoon die je behandelt en je behandelt precies die zones die je wil. De Suprasculpt werkt namelijk met 5 verschillende programma’s. En er kan voor de dames een andere behandeling gegeven worden dan voor de heren. Dames vragen vaak naar verfijning van het lichaam. Heren vragen vaak naar vergroting van het volume.

De sterke punten van de Suprasculpt

In vergelijking met andere gelijkaardige toestellen, heeft de Suprasculpt heel wat voordelen. Om te beginnen kun je er als schoonheidsspecialist snel mee aan de slag. De opleiding is eenvoudig. Het apparaat wordt handsfree bediend en kan twee klanten tegelijk behandelen. Dit is alweer een voordeel. De behandeling duurt 30 minuten. Dus in principe kun jij twee klanten per half uur behandelen. De spieropbouw gebeurt pijnloos en makkelijk. Je klanten liggen als het ware relax terwijl ze behandeld worden. Daarnaast is het apparaat zeer wendbaar doordat het op wielen staat. Hierdoor zet je het in waar je maar wil. Het toestel verbruikt geen grondstoffen en is zeer economisch in energieverbruik. Het apparaat gebruikt de laatste technologieën. Jij kunt in je schoonheidssalon uitpakken met geavanceerde en moderne apparatuur. De Suprasculpt is ook een perfecte aanvulling bij andere technologieën zoals bijvoorbeeld onze afslankmachine GMP 4.14.

Heb je nog vragen of ben je benieuwd hoe de Suprasculpt in jouw salon zou passen? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden met veel plezier al jouw vragen en geven een demo van het toestel zodat alles duidelijk wordt.


Wil je meer weten over ons Suprasculpt toestel? Bij DEN Esthetics geven we je graag alle nodige informatie. Lees hier alvast meer informatie over het toestel of stuur ons een mailtje op info@denesthetics.eu.