Is er een wondermiddel tegen rimpels bij jouw patiënten?

Vele mensen vragen zich af of er een wondermiddel is tegen rimpels. Het is natuurlijk veel beter om rimpels te voorkomen dan ze te ‘genezen’. Maar hoe ontstaan rimpels en is er een huidverjonging apparaat die bijvoorbeeld fronsrimpels of lachrimpels bij de mond weghaalt? Jij als dermatoloog of schoonheidsspecialiste kan hier natuurlijk goed op inspelen door deze onzekerheden te verminderen bij de klanten. Lees in dit artikel hoe jij dit het beste kan aanpakken. 

Welk huidverjongings apparaat gebruik jij? 

Een apparaat wat de huid van je klanten kan verjongen is toch ideaal? Heb jij hier al een apparaat voor? We raden je aan om ons radiofrequentie toestel hiervoor aan te schaffen. Dit is een huidverjonging apparaat met hoogwaardige technologie die tot in diepe weefsels van de huid gaan. En het positieve hieraan is dat tijdens deze behandeling, de gezonde en dus niet te behandelende delen van de huid, niet worden aangeraakt. We horen je al denken: “Is radiofrequentie gevaarlijk?” maar dat is het dus eigenlijk totaal niet. Veiligheid is natuurlijk zeer belangrijk, zowel voor jou als schoonheidsspecialiste of dermatoloog maar ook voor de klanten zelf. 

Hebben jouw klanten last van fronsrimpels?

Fronsrimpels, lachrimpels rond de mond of rimpels op een andere plaats, vele mensen vinden dit heel vervelend. Maar hoe ontstaan rimpels precies, en kan jij dit als expert uitleggen in een niet-experten taal? We zullen dit nog eventjes kort voor je uitleggen. Rimpels, op iedere plek van het lichaam, ontstaan door huidveroudering. Want hoe ouder je wordt, hoe minder strak je huid nu eenmaal is. Hierdoor wordt de huid slapper en krijg je dus rimpels. En weet jij ook vanaf welke leeftijd je huid begint te verouderen? Dit is van een leeftijd vanaf 25 jaar. De plaats waar mensen over het algemeen als eerste rimpels krijgen is naast de ogen, dit worden ook wel eens ‘kraaienpootjes’ of lachrimpels’ genoemd. 

Bestel jouw wondermiddel voor rimpels bij DEN Esthetics

Nu je weet dat er een toestel bestaat om rimpels te verminderen, moet je deze service toch kunnen aanbieden aan je klanten? Neem zeker eens een kijkje op de pagina van het radiofrequentie toestel voor meer informatie. Want er zijn zelfs nog verschillende behandeling koppen die jij kan gebruiken bij het radiofrequentie toestel. Neem ook zeker eens een kijkje naar de voordelen die het apparaat biedt voor zowel jouw praktijk als voor jouw klanten. Heb je nog andere zaken waar je vragen over hebt en waarbij wij jou kunnen helpen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via het e-mailadres: info@denesthetics.eu, via telefoon: +32 468 42 48 05, of via het contactformulier op onze website.