De GMP: het afslank toestel dat meer doet dan enkel vermageren


Als schoonheidsspecialiste krijg je maar al te vaak de vraag van de klant om te vermageren en af te vallen. Of misschien willen jouw klanten een strakker lichaam en minder vet? De GMP is het afslank toestel dat ervoor zorgt dat ze in een mum van tijd de kilo’s verliezen die ze al zo lang kwijt willen! Maar vermageren is niet de enige functie van de infraroodstralen van een GMP. In deze blog sommen we de 8 grootste voordelen op van een GMP apparaat in jouw salon. 

1. Ontgifting – detox

Om te beginnen komt bij het afslanken ook een detox aan te pas. Doordat het lichaam sterk gaat transpireren, vinden toxines, zware metalen en slechte stoffen hun uitweg naar buiten. Dit zorgt voor een hydratatie van de huid en versterkt bovendien het immuunsysteem.

2. Weg met cellulitis

De GMP zorgt niet alleen voor minder vet, ook de huid wordt strakker waardoor cellulitis aanzienlijk vermindert. Dankzij de versnelde stofwisseling is de GMP een echte tover-machine als je het ons vraagt!

3. Een goede nachtrust

Na een sessie in het GMP toestel zal het lichaam moe en voldaan aanvoelen. Het geeft je eigenlijk hetzelfde gevoel als na een goede sportsessie. Je bent moe, maar niet vermoeid. Dat zorgt voor een betere slaapkwaliteit en een uitgerust gevoel bij het wakker worden. 

4. Anti-stress

Infraroodstralen zorgen voor een optimale ontspanning. Het verlicht spanning doordat de cellen beschermd worden tegen stress. Het ontspant de spieren en zorgt voor een ultiem gevoel van rust. 

5. Anti-veroudering

Ook om huidveroudering tegen te gaan is dit apparaat ideaal. Huidveroudering gaat meestal gepaard met de nodige stress en een verslapping van de huid. Infraroodstralen stimuleren de huid daarentegen om de nodige collageen en elastine te produceren waardoor de huid weer strakker en steviger wordt. 

6. Geeft energie

Het speciale aan een GMP machine is dat het ideaal te combineren is met de zwarte toermalijn steen. Deze steen versterkt de stralen waardoor onze energiecellen nog meer gestimuleerd worden. Toermalijn heeft een psychologische werking en werkt aardend en reinigend. Maar ook de fysische werking is sterk aanwezig. Het voert stofwisseling-afval af en drukt negatieve golven weg om plaats te maken voor de gezonde en positieve golven die door het lichaam stromen. 

7. Vermindert pijn

De warmte van de GMP zorgt ook voor verlichting van verschillende pijn, zoals rugpijn, gewrichtspijn of spierpijn. Om te beginnen worden ontstekingsreacties tegengegaan door middel van de infraroodstralen waarbij ook meteen een pijnstillende werking aan te pas komt. Nadien, om ervoor te zorgen dat de pijn weg blijft, zorgt de GMP voor soepelere gewrichten en gezonde spieren om letsels te voorkomen. 

8. Het lichaam waar je klant van droomt!

Na al deze voordelen herhalen we toch nog eens de basis waar de GMP machine voor staat: afslanken, vermageren en versterken. Zowel langs binnen als langs buiten zal jouw klant na enkele sessies het lichaam hebben waar hij of zij al zo lang van droomt. Jouw klanten zullen zich langs de binnenkant gezonder en fitter voelen. En langs de buitenkant stralen ze van zelfvertrouwen!

Wil je meer weten over onze afslanktoestellen, zoals bijvoorbeeld de GMP of de Suprasculpt? Bij DEN Esthetics geven we je graag alle nodige informatie. Neem een kijkje op onze website of stuur ons een mailtje op info@denesthetics.eu.