Een facelift zonder operatie: zo doe jij het

Hebben jouw patiënten de behoefte om een facelift te ondergaan, maar willen ze liever een facelift zonder snijden? Een facelift zonder operatie kan jij uitvoeren met het radiofrequentie toestel in ons gamma. Wil jij hier graag meer over weten en ben je benieuwd welke voordelen dit toestel nog met zich meebrengt? Lees dan zeker verder.

Waarom is een facelift zonder operatie fijn?

Een plastische chirurg voert normaal een facelift uit. Aangezien er bij deze behandeling in de huid gesneden moet worden, is het belangrijk dat een geleerde professional dit uitvoert. Bij een facelift behandeling wordt een incisie gemaakt langs de haarlijn, voor de oorschelpen en tot achter de oren in de haargrens. Daarbij wordt de huid, spier-, en bindweefsel gecorrigeerd een aangespannen. Het overschot aan huid wordt hierbij weggesneden en dicht gehecht. Het is een proces waarbij de patiënt dus een hele grote stap moet zetten. Er wordt een operatie uitgevoerd waar niet iedereen op staat te wachten. Sommige mensen willen graag hun gezicht strakker maar willen geen operatie ondergaan. Jij kan voor deze mensen een oplossing bieden door een facelift zonder snijden aan te bieden. Met deze werking hoeft de patiënt niet op ziekteverlof, is de behandeling pijnloos, en dit allemaal in een korte sessie. 

Hoe werkt een facelift zonder operatie?

Met het radiofrequentie toestel voer jij de behandeling uit voor je patiënt. Achter dit toestel schuilt jarenlange research door topspecialisten. Met technieken die dit apparaat heeft, kan jij van oppervlakkig tot diep liggend weefsel behandelen. Zo ziet jouw klant bij een behandeling van een facelift voor en na veel verschillen. Daarnaast werkt dit toestel heel veilig, zowel voor de operator als voor je patiënten. Ook bieden wij jou een training aan in het gebruik van dit toestel zodat jij gemakkelijk de facelift zonder operatie kan uitvoeren. Deze behandeling is een initiële training die onder constante ondersteuning aanbiedt zodat jij het apparaat correct gebruikt. 

Een facelift zonder snijden: implementeer het in je assortiment

Als jij een facelift zonder snijden wilt kunnen aanbieden aan je patiënten, kan jij genieten van meerdere voordelen. Het radiofrequentie toestel heeft meerdere behandelingen koppen. We geven je kort even een overzicht over de vijf verschillende koppen:

Kop 1: Dit is voor grote oppervlakken. Hiermee kan je verschillende delen van het lichaam verstevigen en hervormen zoals de abdomen, de billen en de dijen. 

Kop 2: Dit is voor middelgrote oppervlakken. Met deze kop kan je striemen verminderen, de huid verstevigen en hervormen.

Kop 3: Deze kop is voornamelijk voor kleine oppervlakken. Met deze kop kan jij je patiënt het volgende aanbieden: face-, handen-en decolleté lifting, voorhoofd-, ogen-, wangen-, lippen- en nek rimpels verminderen. 

Benieuwd naar wat de andere koppen kunnen bieden voor jou en je klanten? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website. Heb je vragen voor ons? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!