Beauty2Buy Beurs

Op 24, 25 en 26 september kan je komen genieten van een bruisende derde editie van de beauty beurs met verschillende exposanten: van dermatologen, schoonheidsspecialisten, esthetische geneeskunde, verschillende merken en B2B exposanten. Ook wij staan met DEN Esthetics op de jaarbeurs in Utrecht: https://beauty2buybeurs.nl/ 

Wat kan je verwachten? 

Op de beurs zullen wij meer informatie bieden over onze verschillende esthetische toestellen. Wij bieden een overzicht van ons aanbod aan professionele apparatuur voor beauty- en wellness centra. Over de hele Benelux voorzien wij dermatologen en beauty specialisten van de beste prijs-kwaliteit. Met onze quality service focussen wij vooral op het verdelen van meer invasieve schoonheidstoestellen. Wij zijn dan ook erg gefascineerd door de nieuwste technologieën op de markt. Ben je benieuwd naar de werking en de voordelen van een huidanalyse toestel of RF-oplossingen in jouw praktijk? Kom dan zeker even een babbeltje met ons slaan!

Praktische info

Tickets 

Bestel je tickets hier, ik kijk er alvast naar uit om jullie daar te ontmoeten! 

Op volgende website kan je meer informatie vinden over de upcoming beurs: https://beauty2buybeurs.nl/ 

Wanneer? 

  • Zaterdag 24 september: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag 25 september: 10.00 – 17.00 uur
  • Maandag 26 september: 10.00 – 17.00 uur

Waar? 

Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht | Hal 3 en 4

Stand 3A156

Beauty2Buy logo @beauty2buybeurs.nl

Contact

Telefoon: +31 (0)30 800 7186

(Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.30 – 18.00 uur)

E-mail: info@beauty2buybeurs.nl


Wil je meer weten over één van onze quality producten? Bekijk ons huidanalyse apparaat of lees meer info over onze radiofrequentietoestellen voor in jouw praktijk. Bij DEN Esthetics geven we je graag alle nodige informatie. Neem een kijkje op onze website of stuur ons een mailtje op info@denesthetics.eu.